Vikend nadpovprečen, prihodnji teden spet dež

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vreme ta konec tedna bo "nadpovprečno", pravijo na Arsu. Prihodnji teden spet spremenljivo in deževno.
Oglej si celoten članek

Petek bo v Sloveniji precej jasen, izjema bodo popoldanske kratkotrajne plohe, ki pa se bodo pojavljale le v hribovitih krajih. Tudi jutri bo večinoma sončno, verjetnost vročinskih neviht bo majhna. Dnevne temperature bodo od 25 do 30 stopinj. "V nedeljo bo predvsem v zahodnih krajih občasno nekaj več oblačnosti, sicer bo dokaj sončno. Tu in tam bo lahko nastala kakšna ploha ali nevihta," napoved za vikend sklenejo pri Arsu. 

Prihodnji teden bomo v ponedeljek čez dan še deležni sončnega vremena, proti večeru pa se bodo od severozahoda začele pojavljati plohe in nevihte, ki bodo v noči na torek zajele večji del Slovenije.

V torek se bodo plohe pojavljale skozi ves dan, v sredo bodo plohe popoldne, v četrtek pa bo deževno ves dan. 10-dnevna vremenska napoved nakazuje še petkove plohe, prihodnji sobota in nedelja pa naj bi bili spet pretežno jasni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.