Slovenija
33 ogledov

Vikend nadpovprečen, prihodnji teden spet dež

sonce, sončen dan, narava, polje, trava Shutterstock
Vreme ta konec tedna bo "nadpovprečno", pravijo na Arsu. Prihodnji teden spet spremenljivo in deževno.

Petek bo v Sloveniji precej jasen, izjema bodo popoldanske kratkotrajne plohe, ki pa se bodo pojavljale le v hribovitih krajih. Tudi jutri bo večinoma sončno, verjetnost vročinskih neviht bo majhna. Dnevne temperature bodo od 25 do 30 stopinj. "V nedeljo bo predvsem v zahodnih krajih občasno nekaj več oblačnosti, sicer bo dokaj sončno. Tu in tam bo lahko nastala kakšna ploha ali nevihta," napoved za vikend sklenejo pri Arsu. 

Prihodnji teden bomo v ponedeljek čez dan še deležni sončnega vremena, proti večeru pa se bodo od severozahoda začele pojavljati plohe in nevihte, ki bodo v noči na torek zajele večji del Slovenije.

V torek se bodo plohe pojavljale skozi ves dan, v sredo bodo plohe popoldne, v četrtek pa bo deževno ves dan. 10-dnevna vremenska napoved nakazuje še petkove plohe, prihodnji sobota in nedelja pa naj bi bili spet pretežno jasni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.