Vinjen bežal brez vozniškega dovoljenja

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Danes ponoči so policisti neuspešno ustavljali 28-letnega voznika. Vinjen je bežal brez vozniškega dovoljenja - tega je namreč že pred tremi leti izgubil.
Oglej si celoten članek

Okoli 01.00 ure so policisti v bližini Cola ustavljali 28-letnega voznika Alfa Romea, ki se zato ni zmenil in je nadaljeval z vožnjo, ne da bi se ustavil nadaljeval proti Podkraju. Policisti so šli za njim in ga ves čas poskušali ustaviti z modrimi lučmi, vendar se voznik na te znake ni odzival.

Po približno 20-minutnem sledenju po stranskih cestah v bližini Podkraja se je voznik le ustavil. V postopku so ugotovili, da je vozil brez vozniškega dovoljenja, saj je tega izgubil pred tremi leti. Poleg tega je bil pod vplivom alkohola. Preizkus z alkotestom je pokazal rezultat 0,92 promila alkohola v izdihanem zraku. Zaradi vseh navedenih kršitev mu je bilo vozilo zaseženo, prav poceni pa ne bo niti srečanje z okrajnim sodnikom, so zapisali novogoriški policisti v današnjem poročilu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:26 5. November 2011.

    Ne ni normalno, kot tudi ni normalno, da lahko je lahko človek brez izpita, lastnik avtomobila, pa tega na PPM …

  • 09:31 5. November 2011.

    ja normalno, da je bežal, če je bil pa brez vozniške in še zadet...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.