Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Vinjen bežal brez vozniškega dovoljenja

pivo, alkohol Shutterstock
Danes ponoči so policisti neuspešno ustavljali 28-letnega voznika. Vinjen je bežal brez vozniškega dovoljenja - tega je namreč že pred tremi leti izgubil.

Okoli 01.00 ure so policisti v bližini Cola ustavljali 28-letnega voznika Alfa Romea, ki se zato ni zmenil in je nadaljeval z vožnjo, ne da bi se ustavil nadaljeval proti Podkraju. Policisti so šli za njim in ga ves čas poskušali ustaviti z modrimi lučmi, vendar se voznik na te znake ni odzival.

Po približno 20-minutnem sledenju po stranskih cestah v bližini Podkraja se je voznik le ustavil. V postopku so ugotovili, da je vozil brez vozniškega dovoljenja, saj je tega izgubil pred tremi leti. Poleg tega je bil pod vplivom alkohola. Preizkus z alkotestom je pokazal rezultat 0,92 promila alkohola v izdihanem zraku. Zaradi vseh navedenih kršitev mu je bilo vozilo zaseženo, prav poceni pa ne bo niti srečanje z okrajnim sodnikom, so zapisali novogoriški policisti v današnjem poročilu.

Komentarjev 2
  • Žurnalček 17:26 05.november 2011.

    Ne ni normalno, kot tudi ni normalno, da lahko je lahko človek brez izpita, lastnik avtomobila, pa tega na PPM ne vedo. Kaj ko bi 1 X letno naredili po računalniku kontrolo vseh tistih , ki so jim za vedno ...prikaži več vzeli dovoljenje. Bi bil to tak napor, al je cenejše delati dirke in ogrožati prebivalstvo SLOVENIJE!

  • nergač 09:31 05.november 2011.

    ja normalno, da je bežal, če je bil pa brez vozniške in še zadet...