Virant na zmago z Boscarolom

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Gregor Virant, ki je z napovedjo vstopa v tekmo za premierski stolček razgibal slovenski politični prostor, je dobil močnega podpornika. Lastnik podjetja Pipistrel Ivo Boscarol je namreč javno podprl njegovo listo.
Oglej si celoten članek

Po napovedi podpore s strani Boscarola se je na to prek Facebooka že odzval Gregor Virant, poročajo Finance. "Nov fcb profil bo kmalu odprt. Spletna stran tudi. Program je narejen, lista kandidatov skoraj zaljučena. Podprl nas je Ivo Boscarol. V šestih dneh smo iz nič naredili zmagovalno zgodbo. Gremo na zmago!" je zapisal.

Podpora enega izmed najbolj uspešnih slovenskih podjetnikov, čigar podjetje je v začetku oktobra zmagalo na Nasinem natečaju, bo po vsej verjetnosti listi Gregorja Viranta prinesla nove podpornike.

Zadnja Delova javnomenjska raziskava sicer kaže, da bi Virantova lista, če bi bile volitve danes, dobila šestodstotno podporo volivcev.

Njegova dva največja nasprotnika Zoran Janković in SDS Janeza Janše pa 19,4 oziroma 19,3-odstotno podporo. Več v tej povezavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 22:31 19. Oktober 2011.

    Boscarol tudi ti si sedaj prelevil v politika, pravo razočaranje.

  • 17:48 16. Oktober 2011.

    Zaradi mene je lahko premier Fredi Muler, samo Jankovič ne, ker je majstor za zapufanje, poleg tega pa še preveč …

  • 16:05 16. Oktober 2011.

    "NE JANŠIZMU!!!!" Gregor Virant

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.