Vlada podaljšala ta ukrep

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Vlada je na današnji dopisni seji podaljšala ukrepe iz odloka o začasni omejitvi zbiranja.
Oglej si celoten članek

Tako ostaja v veljavi določilo, da se pod določenimi pogoji dopušča zbiranje do 50 ljudi na javnih krajih. O podaljšanju ukrepov bodo obvestili tudi Državni zbor, so zapisali na notranjem ministrstvu.

Na seji se je vlada seznanila z oceno strokovne skupini za zajezitev in obvladovanje epidemije koronavirusa pri ministrstvu za zdravje o utemeljenosti tega odloka.

Strokovno utemeljenost ukrepov bo vlada ugotavljala vsakih sedem dni, kot ji je to naložilo ustavno sodišče. Nadzor nad izvajanjem tega odloka je v pristojnosti inšpekcijskih služb in policije.

Radenci Sum na virus. Župan odredil takojšnje zaprtje šole in vrtca.

Dovolj ima Čeferin obračunal s slovensko oblastjo: "Čim manj opravka z njimi!"

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 05:55 22. Maj 2020.

    Strahec dela čudeže pri glavonjah na vladi in parlamentu!!😀😁😂😂😂

  • 01:01 22. Maj 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke - B︆︆r︆︆e︆︆d︆︆h︆︆o︆︆t︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 23:37 21. Maj 2020.

    se vidimo v petek ob 19.00

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.