Vlomilci nad župnika s solzivcem

Foto: Žurnal24 Denar v cerkvi je privabil neznance. (Foto: iStockphoto)
V Mojstrani se je 27-letnik znesel nad 19-letno partnerico. V okolici Škofje Loke pa so neznanci v cerkvi poskušali vlomiti v trezor.
Oglej si celoten članek

V petek se je moški iz Mojstrane znesel nad precej mlajšo partnerico. Policisti so po prihodu na kraj ugotovili, da je 27-letni kršitelj 19-letno partnerico pretepal. Policisti so kršitelju izrekli prepoved približevanja. Obenem bodo zoper njega na pristojno državno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Isti dan so le malo pred polnočjo prejeli obvestilo, da so neznanci iz cerkve v okolici Škofje Loke poskušali odtujiti denar. V kletnih prostorih so namreč poskušali vlomiti v trezor, medtem pa prebudili 64-letnega župnika, ki se je odpravil preverit zadevo.

Pri tem so ga neznanci poškropili s solzivcem in od njega zahtevali denar. Župnikovo vpitje je slišala 56-letna strežnica, ki je pritekla na pomoč. Tudi njo so poškropili s solzivcem, nato pa stekli iz župnišča. Policisti še nadaljujejo preiskavo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.