Vlomilec je imel srečo z odklenjenimi vrati, ne pa s policijo

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
V dveh urah in pol je vlomilec v Piranu vstopil v tri stanovanja, dve sta bili odklenjeni, v eno je prišel skozi odprto okno.
Oglej si celoten članek

"Policisti Policijske postaje Piran so med 13. in 15.30 obravnavali tri vlome v stanovanja v mestu Piran. Iz dveh nezaklenjenih stanovanj je storilec odnesel torbici z dokumenti in denarjem ter s tem eno lastnico oškodoval za 150, drugo pa za 100 evrov. V tretje stanovanje je vstopil tako, da je odprl priprta polkna, raztrgal komarnik in vstopil skozi odprto okno. Ukradel je računalnik HP PavilionDV7 s polnilcem ter videokamero znamke Sony, DCR-SR55E v črnem etuiju s polnilcem. Lastnika je oškodoval za 800 evrov," so sporočili s koprske policijske uprave. 

A če je imel srečo z odklenjenimi vrati in odprtimi okni, ni imel sreče s policisti. Prijeli so ga namreč že nekaj minut po prejemu zadnjega obvestila o vlomu, pri 45-letnem domačinu pa so našli računalnik in videokamero, ki ju je odnesel iz zadnjega stanovanja. 

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.