Slovenija > Črna kronika
170 ogledov

Vlomilec je imel srečo z odklenjenimi vrati, ne pa s policijo

vlom vlomilec Profimedias
V dveh urah in pol je vlomilec v Piranu vstopil v tri stanovanja, dve sta bili odklenjeni, v eno je prišel skozi odprto okno.

"Policisti Policijske postaje Piran so med 13. in 15.30 obravnavali tri vlome v stanovanja v mestu Piran. Iz dveh nezaklenjenih stanovanj je storilec odnesel torbici z dokumenti in denarjem ter s tem eno lastnico oškodoval za 150, drugo pa za 100 evrov. V tretje stanovanje je vstopil tako, da je odprl priprta polkna, raztrgal komarnik in vstopil skozi odprto okno. Ukradel je računalnik HP PavilionDV7 s polnilcem ter videokamero znamke Sony, DCR-SR55E v črnem etuiju s polnilcem. Lastnika je oškodoval za 800 evrov," so sporočili s koprske policijske uprave. 

A če je imel srečo z odklenjenimi vrati in odprtimi okni, ni imel sreče s policisti. Prijeli so ga namreč že nekaj minut po prejemu zadnjega obvestila o vlomu, pri 45-letnem domačinu pa so našli računalnik in videokamero, ki ju je odnesel iz zadnjega stanovanja. 

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.