Vlomili naj bi v policistov dom

Foto: Žurnal24 Ko je Vrbančič lanskega februarja vinjen povzročil prometno nesrečo, so ga preme
Poskus vloma. Bivšega šefa policijskega centra za varovanje naj bi "spregledali".
Oglej si celoten članek

Prejšnji konec tedna naj bi neznanci poskusili vlomiti v družinsko hišo Silva Vrbančiča, nekdanjega šefa policijskega centra za varovanje in zaščito, sredi ljubljanskih Črnuč. "V isti noči so menda nekaj minut pozneje poskušali vdreti tudi v eno od naslednjih hiš v isti ulici. A je kljub temu policija zabeležila in obravnavala le drugi poskus vloma. Prvega pri policijskem kolegu pa ne, čeprav so si policisti v nedeljo menda ogledali obe prizorišči," je slišati neuradno iz policijskih vrst.

Policisti neznanih storilcev, ki so iz Črnuč odšli brez plena, še niso izsledili. Na ljubljanski policijski upravi zaradi varstva osebnih podatkov sicer niso potrdili, da bi tatovi res poskušali okrasti tudi Vrbančičeve. "3. aprila smo bili najprej okoli 3.15 obveščeni o poskusu vloma v Lemeževi ulici in okoli 9.30 še v sosednji Verdnikovi ulici," pojasnjujejo na policiji. Na vprašanje, ali jih je prvič na pomoč poklical prav on ali kdo od sosedov, pa je Vrbančič kratek, češ naj se "obrnemo na policijo, tudi če gre za moje osebne zadeve".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.