Slovenija
2 ogledov

Vlomili naj bi v policistov dom

Ko je Vrbančič lanskega februarja vinjen povzročil prometno nesrečo, so ga preme Žurnal24 main
Poskus vloma. Bivšega šefa policijskega centra za varovanje naj bi "spregledali".

Prejšnji konec tedna naj bi neznanci poskusili vlomiti v družinsko hišo Silva Vrbančiča, nekdanjega šefa policijskega centra za varovanje in zaščito, sredi ljubljanskih Črnuč. "V isti noči so menda nekaj minut pozneje poskušali vdreti tudi v eno od naslednjih hiš v isti ulici. A je kljub temu policija zabeležila in obravnavala le drugi poskus vloma. Prvega pri policijskem kolegu pa ne, čeprav so si policisti v nedeljo menda ogledali obe prizorišči," je slišati neuradno iz policijskih vrst.

Policisti neznanih storilcev, ki so iz Črnuč odšli brez plena, še niso izsledili. Na ljubljanski policijski upravi zaradi varstva osebnih podatkov sicer niso potrdili, da bi tatovi res poskušali okrasti tudi Vrbančičeve. "3. aprila smo bili najprej okoli 3.15 obveščeni o poskusu vloma v Lemeževi ulici in okoli 9.30 še v sosednji Verdnikovi ulici," pojasnjujejo na policiji. Na vprašanje, ali jih je prvič na pomoč poklical prav on ali kdo od sosedov, pa je Vrbančič kratek, češ naj se "obrnemo na policijo, tudi če gre za moje osebne zadeve".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.