Vlomili v bencinski servis in zbežali na polje

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
29-letni moški in še dva do sedaj neznana storilca so vlomili skozi drsna vhodna vrata, pregledali notranjost objekta, nato pa zbežali s kraja.
Oglej si celoten članek

V petek okoli pol enih zjutraj so policisti pri kontroli terena na območju Dolskega pri Ljubljani opazili tri osebe, ki so zbežale od objekta bencinskega servisa.

"Istočasno je operativno komunikacijski center PU Ljubljana prejel klic, da je bil sprožen vlomni alarm," je pojasnila Nataša Pučko s PU Ljubljana. "Osebe so se razbežale po bližnjih poljih, policisti pa so eno osebo prijeli v Zaborštu."

V priporu

Policija je med ogledom kraja kaznivega dejanja ugotovila, da so 29-letni moški in še dva do sedaj neznana storilca, vlomili skozi drsna vhodna vrata, pregledali notranjost objekta, nato pa od dejanja odstopili in zbežali s kraja.

29-letnika so v soboto s kazensko ovadbo privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki mu je odredil hišni pripor.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.