Slovenija > Črna kronika
50 ogledov

Vlomili v bencinski servis in zbežali na polje

To se lahko zgodi vsakomur. Žurnal24 main
29-letni moški in še dva do sedaj neznana storilca so vlomili skozi drsna vhodna vrata, pregledali notranjost objekta, nato pa zbežali s kraja.

V petek okoli pol enih zjutraj so policisti pri kontroli terena na območju Dolskega pri Ljubljani opazili tri osebe, ki so zbežale od objekta bencinskega servisa.

"Istočasno je operativno komunikacijski center PU Ljubljana prejel klic, da je bil sprožen vlomni alarm," je pojasnila Nataša Pučko s PU Ljubljana. "Osebe so se razbežale po bližnjih poljih, policisti pa so eno osebo prijeli v Zaborštu."

V priporu

Policija je med ogledom kraja kaznivega dejanja ugotovila, da so 29-letni moški in še dva do sedaj neznana storilca, vlomili skozi drsna vhodna vrata, pregledali notranjost objekta, nato pa od dejanja odstopili in zbežali s kraja.

29-letnika so v soboto s kazensko ovadbo privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki mu je odredil hišni pripor.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.