Vmešal se je v spor in jo sam močno skupil

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Zaradi poškodbe z ostrim predmetom so ga morali prepeljati v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

V nedeljo, 4. aprila, nekaj pred 3. uro, so bili policisti obveščeni o dogodku na območju Trbovelj, v katerem je bil huje poškodovan 49 letni moški.

"Po do sedaj zbranih obvestilih je v zasebnem stanovanju prišlo do spora med 26 letnim moškim in 38 letnim osumljencem," razlaga Aleksandra Golec s PU Ljubljana. "V spor se je vmešal tudi 49 letni oškodovanec, ki ga je osumljeni 38 letnik napadel in huje poškodoval z ostrim predmetom. Poškodovani je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UBKC Ljubljana, kjer ostaja na zdravljenju, po prvih podatkih njegovo življenje ni ogroženo."

Osumljencu je bila kmalu po dejanju na kraju odvzeta prostost in je bil danes zaradi suma kaznivega dejanja hude telesne poškodbe priveden k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor. "V preteklosti je bil že obravnavan zaradi kaznivih dejanj z elementi nasilja," še pojasnjujejo pri PU Ljubljana. "Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o okoliščinah dogodka, o vseh ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 10:39 6. April 2021.

    Pa kaj je s tabo Leon... .,o kakšni maski ti bluziš, šlo se je za fizični obračun,za telesno poškodbo. Kakšno …

  • 08:47 6. April 2021.

    "V preteklosti je bil že obravnavan zaradi kaznivih dejanj z elementi nasilja," še pojasnjujejo pri PU Ljubljana. Pomembno je da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.