Slovenija > Črna kronika
4583 ogledov

Vmešal se je v spor in jo sam močno skupil

Policijsko vozilo Saša Despot predaja novih avtomobilov ministrstva za notranje zadeve policistom na terenu
Zaradi poškodbe z ostrim predmetom so ga morali prepeljati v bolnišnico.

V nedeljo, 4. aprila, nekaj pred 3. uro, so bili policisti obveščeni o dogodku na območju Trbovelj, v katerem je bil huje poškodovan 49 letni moški.

"Po do sedaj zbranih obvestilih je v zasebnem stanovanju prišlo do spora med 26 letnim moškim in 38 letnim osumljencem," razlaga Aleksandra Golec s PU Ljubljana. "V spor se je vmešal tudi 49 letni oškodovanec, ki ga je osumljeni 38 letnik napadel in huje poškodoval z ostrim predmetom. Poškodovani je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UBKC Ljubljana, kjer ostaja na zdravljenju, po prvih podatkih njegovo življenje ni ogroženo."

Osumljencu je bila kmalu po dejanju na kraju odvzeta prostost in je bil danes zaradi suma kaznivega dejanja hude telesne poškodbe priveden k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor. "V preteklosti je bil že obravnavan zaradi kaznivih dejanj z elementi nasilja," še pojasnjujejo pri PU Ljubljana. "Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o okoliščinah dogodka, o vseh ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo."

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 4
  • 2e2bc3a60cd4c4127e8b9a32577e5e5fa6196e22 10:39 06.april 2021.

    Pa kaj je s tabo Leon... .,o kakšni maski ti bluziš, šlo se je za fizični obračun,za telesno poškodbo. Kakšno zvezo imajo maske tle??? A pol ne bi prišlo do poškodbe,ali kaj si hotel povedati???

  • Avatar Leon
    Leon 08:47 06.april 2021.

    "V preteklosti je bil že obravnavan zaradi kaznivih dejanj z elementi nasilja," še pojasnjujejo pri PU Ljubljana. Pomembno je da je imel masko .