Vogrin "odstopa in izstopa"?

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Ivan Vogrin, zdaj neodvisni poslanec, prej pa član poslanskega kluba Državljanske liste, je poslal skrivnostno vabilo na tiskovno konferenco. Za pojasnila ni dosegljiv.
Oglej si celoten članek

Neodvisni poslanec Ivan Vogrin je za jutri ob 11. uri sklical tiskovno konferenco. V vabilu je zapisal "Tema: izstop in odstop!", poročajo Finance, vendar vsebine ni podrobneje pojasnil, na telefonske klice za podrobnejša pojasnila pa se ne oglaša.

Vabilo je sprožilo ugibanja, ali Vogrin nemara zapušča parlament. Izvoljen je bil kot poslanec Državljanske liste, vendar ga je v nemilost pri stranki pahnil njegov posel: njegova družba Interles ima kopico neporavnanih dolgov, strankam pa oken, ki jih je podjetje izdelovalo, ni dostavljal. Kljub obljubam situacije ni saniral, zato je moral oditi iz stranke. V poslanskih klopeh je obsedel kot neodvisni poslanec.





Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:21 21. Avgust 2012.

    Pri njih (Pingvinih namreč) je ena od nenapisanih vrednot, prav to! Goljufaj, kradi, utajuj davke in ti bo lepo na …

  • 19:33 21. Avgust 2012.

    Najbolje se bo vklopil v stranko PS, kjer bodo laže reševali njegov problem, ker ne bo edini..

  • 18:19 21. Avgust 2012.

    ** Vaš komentar smo odstranili, ker ste kršili naš kodeks komentiranja. Uredništvo zurnal24.si **

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.