Slovenija
4 ogledov

Vogrin "odstopa in izstopa"?

ivan vogrin Anže Petkovšek
Ivan Vogrin, zdaj neodvisni poslanec, prej pa član poslanskega kluba Državljanske liste, je poslal skrivnostno vabilo na tiskovno konferenco. Za pojasnila ni dosegljiv.

Neodvisni poslanec Ivan Vogrin je za jutri ob 11. uri sklical tiskovno konferenco. V vabilu je zapisal "Tema: izstop in odstop!", poročajo Finance, vendar vsebine ni podrobneje pojasnil, na telefonske klice za podrobnejša pojasnila pa se ne oglaša.

Vabilo je sprožilo ugibanja, ali Vogrin nemara zapušča parlament. Izvoljen je bil kot poslanec Državljanske liste, vendar ga je v nemilost pri stranki pahnil njegov posel: njegova družba Interles ima kopico neporavnanih dolgov, strankam pa oken, ki jih je podjetje izdelovalo, ni dostavljal. Kljub obljubam situacije ni saniral, zato je moral oditi iz stranke. V poslanskih klopeh je obsedel kot neodvisni poslanec.





Komentarjev 4
  • KLOBO 20:21 21.avgust 2012.

    Pri njih (Pingvinih namreč) je ena od nenapisanih vrednot, prav to! Goljufaj, kradi, utajuj davke in ti bo lepo na zemlji! Sicer mislim, da je Vogrin v duši povsem drugačen človek, se veliko sekira in mu ni vseeno in ga ...prikaži več je v takšne razmere pahnila splošna gospodarska situacija, predvsem v gradbeništvu, tako da k njim ne spada!!

  • Lavdan 19:33 21.avgust 2012.

    Najbolje se bo vklopil v stranko PS, kjer bodo laže reševali njegov problem, ker ne bo edini..

  • esim 18:19 21.avgust 2012.

    ** Vaš komentar smo odstranili, ker ste kršili naš kodeks komentiranja. Uredništvo zurnal24.si **