Vojska na cesti!

Foto: Miha Prijatelj/SV
Foto: Miha Prijatelj/SV
V ponedeljek, 1., in četrtek, 4. decembra, bo povečan promet vojaških vozil na relaciji med mejnim prehodom Fernetiči in Vojašnico barona Andreja Čehovina Postojna.
Oglej si celoten članek

Povečan promet vojaških vozil je za potrebe skupnega usposabljanja Slovenske vojske in Oboroženih sil ZDA. Danes po 9. uri se bo proti postojnski vojašnici premaknilo 16 vojaških vozil, povratek proti mejnemu prehodu Fernetiči pa bo v četrtek v poznih popoldanskih urah.

V tem času bo povečan vojaški promet tudi na relaciji med Vojašnico barona Andreja Čehovina Postojna, Letališčem Divača in Osrednjim vadiščem Slovenske vojske Postojna ter na območju samega vadišča. Gre za premike sodelujočih enot na drugem delu skupnega usposabljanja 1. brigade Slovenske vojske in 173. zračno-desantne brigade Oboroženih sil ZDA.

Kot še sporoča Slovenska vojska na svoji spletni strani, bodo premiki kolon potekali v spremstvu vojaške policije in skladno z veljavno prometno zakonodajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.