Slovenija
23 ogledov

Vojska na cesti!

Vaja 18. BJRKBO Miha Prijatelj/SV
V ponedeljek, 1., in četrtek, 4. decembra, bo povečan promet vojaških vozil na relaciji med mejnim prehodom Fernetiči in Vojašnico barona Andreja Čehovina Postojna.

Povečan promet vojaških vozil je za potrebe skupnega usposabljanja Slovenske vojske in Oboroženih sil ZDA. Danes po 9. uri se bo proti postojnski vojašnici premaknilo 16 vojaških vozil, povratek proti mejnemu prehodu Fernetiči pa bo v četrtek v poznih popoldanskih urah.

V tem času bo povečan vojaški promet tudi na relaciji med Vojašnico barona Andreja Čehovina Postojna, Letališčem Divača in Osrednjim vadiščem Slovenske vojske Postojna ter na območju samega vadišča. Gre za premike sodelujočih enot na drugem delu skupnega usposabljanja 1. brigade Slovenske vojske in 173. zračno-desantne brigade Oboroženih sil ZDA.

Kot še sporoča Slovenska vojska na svoji spletni strani, bodo premiki kolon potekali v spremstvu vojaške policije in skladno z veljavno prometno zakonodajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.