Vozilo, prevrnjeno na bok, pristalo na nasprotnem pasu

Foto: PU Nova Gorica
Foto: PU Nova Gorica
Vzrok nesreče na Ulici Gradnikove brigade v Novi Gorici je bila premajhna varnostna razdalja.
Oglej si celoten članek

Novogoriški policisti so bili v četrtek nekaj pred 14.30 obveščeni o prometni nesreči na Ulici Gradnikove brigade v Novi Gorici. V nesreči sta bili udeleženi dve vozili, k sreči pa nihče od udeležencev ni bil poškodovan. 

Ugotovljeno je bilo, da je 19-letna voznica avtomobila peljala po Ulici Gradnikove brigade iz smeri Ulice dr. Karla Lavriča proti Erjavčevi ulici. Pred njo je vozil 55-letni voznik, ki je ob stanovanjskem bloku v omenjeni ulici zaviral in se ustavil z namenom, da bi parkiral v parkirni boks ob vozišču. Mlajša voznica zaradi premajhne varnostne razdalje ni uspela ustaviti, zato je s prednjim desnim delom vozila trčila v zadnji levi del avtomobila, s katerim se je peljal 55-letni voznik. Vozilo 19-letne voznice je prevrnjeno na levi bok obstalo na nasprotnem voznem pasu. 

V prometni nesreči nihče od udeležencev nezgod ni bil poškodovan. 

Na kraju so pomoč policistom nudili tudi novogoriški poklicni gasilci. Povzročiteljici nesreče so zaradi kršitve določil Zakona o pravilih cestnega prometa izdali plačilni nalog.

dezurni@zurnal24.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.