Slovenija > Črna kronika
232 ogledov

Vozilo, prevrnjeno na bok, pristalo na nasprotnem pasu

prometna nesreča Nova Gorica PU Nova Gorica
Vzrok nesreče na Ulici Gradnikove brigade v Novi Gorici je bila premajhna varnostna razdalja.

Novogoriški policisti so bili v četrtek nekaj pred 14.30 obveščeni o prometni nesreči na Ulici Gradnikove brigade v Novi Gorici. V nesreči sta bili udeleženi dve vozili, k sreči pa nihče od udeležencev ni bil poškodovan. 

Ugotovljeno je bilo, da je 19-letna voznica avtomobila peljala po Ulici Gradnikove brigade iz smeri Ulice dr. Karla Lavriča proti Erjavčevi ulici. Pred njo je vozil 55-letni voznik, ki je ob stanovanjskem bloku v omenjeni ulici zaviral in se ustavil z namenom, da bi parkiral v parkirni boks ob vozišču. Mlajša voznica zaradi premajhne varnostne razdalje ni uspela ustaviti, zato je s prednjim desnim delom vozila trčila v zadnji levi del avtomobila, s katerim se je peljal 55-letni voznik. Vozilo 19-letne voznice je prevrnjeno na levi bok obstalo na nasprotnem voznem pasu. 

V prometni nesreči nihče od udeležencev nezgod ni bil poškodovan. 

Na kraju so pomoč policistom nudili tudi novogoriški poklicni gasilci. Povzročiteljici nesreče so zaradi kršitve določil Zakona o pravilih cestnega prometa izdali plačilni nalog.

dezurni@zurnal24.si
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.