Vozite previdno, danes že cel kup prometnih nesreč

Foto: Sandi Zajc/PGD Mengeš
Foto: Sandi Zajc/PGD Mengeš
Medtem ko je bil včerajšnji dan sorazmerno varen, se je danes že do dopoldneva zgodila cela vrsta prometnih nesreč, dva sta trčila v drevo, tri vozila so pristala na strehi. Samo v nesreči na avtocesti med Logatcem in Vrhniko štirje poškodovani. Previdno na razbeljenih cestah.
Oglej si celoten članek

Začelo se je že ob enih zjutraj, ko je v Zgornjem Brniku vozilo zapeljalo s ceste in se zaletelo v drevo. Poškodovana je bila ena oseba.

Nekaj pred tretjo uro je prišlo do prometne nesreče na cesti v naselju Škrjančevo v občini Domžale- Voznik osebnega vozila je zletel s ceste in trčil v dva osebna avta, ki sta bila parkirana na dvorišču stanovanjske hiše in se pri tem poškodoval.

Ob 5.36 sta na avtocesti Logatec–Vrhnika na viaduktu Verd, občina Vrhnika, trčila osebna avtomobila. V nesreči so se lažje poškodovale štiri osebe, od tega en otrok. Nesreča se je zgodila, ker je državljan Romunije vozil s prekratko varnostno razdaljo, so za STA povedali na ljubljanski policijski upravi. 

Avto v drevesa, trije v bolnišnico

Dobre pol ure kasneje, ob 6.13, je na cesti Hrušica–Podgrad pri Ilirski Bistrici voznik z osebnim vozilom zapeljal s ceste ter trčil v drevesa. V prometni nesreči so se poškodovale tri osebe, ki so bile prepeljane na nadaljnje zdravljenje v izolsko bolnišnico.

Okrog osme ure portal uprave za zaščito in reševanje poroča o dveh vozilih na strehi: pri Žirovnici in med Butari in Galantiči pri Kopru. Prometna nesreča pa se je nekaj pred deveto zgodila tudi na cesti med Tolminom in Kobaridom. V tej nesreči je voznik z osebnim avtomobilom zapeljal s ceste in se prevrnil na streho, na srečo pa ni bil nihče poškodovan.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.