Slovenija > Črna kronika
35 ogledov

Vozite previdno, danes že cel kup prometnih nesreč

Prometna nesreča Sandi Zajc/PGD Mengeš
Medtem ko je bil včerajšnji dan sorazmerno varen, se je danes že do dopoldneva zgodila cela vrsta prometnih nesreč, dva sta trčila v drevo, tri vozila so pristala na strehi. Samo v nesreči na avtocesti med Logatcem in Vrhniko štirje poškodovani. Previdno na razbeljenih cestah.

Začelo se je že ob enih zjutraj, ko je v Zgornjem Brniku vozilo zapeljalo s ceste in se zaletelo v drevo. Poškodovana je bila ena oseba.

Nekaj pred tretjo uro je prišlo do prometne nesreče na cesti v naselju Škrjančevo v občini Domžale- Voznik osebnega vozila je zletel s ceste in trčil v dva osebna avta, ki sta bila parkirana na dvorišču stanovanjske hiše in se pri tem poškodoval.

Ob 5.36 sta na avtocesti Logatec–Vrhnika na viaduktu Verd, občina Vrhnika, trčila osebna avtomobila. V nesreči so se lažje poškodovale štiri osebe, od tega en otrok. Nesreča se je zgodila, ker je državljan Romunije vozil s prekratko varnostno razdaljo, so za STA povedali na ljubljanski policijski upravi. 

Avto v drevesa, trije v bolnišnico

Dobre pol ure kasneje, ob 6.13, je na cesti Hrušica–Podgrad pri Ilirski Bistrici voznik z osebnim vozilom zapeljal s ceste ter trčil v drevesa. V prometni nesreči so se poškodovale tri osebe, ki so bile prepeljane na nadaljnje zdravljenje v izolsko bolnišnico.

Okrog osme ure portal uprave za zaščito in reševanje poroča o dveh vozilih na strehi: pri Žirovnici in med Butari in Galantiči pri Kopru. Prometna nesreča pa se je nekaj pred deveto zgodila tudi na cesti med Tolminom in Kobaridom. V tej nesreči je voznik z osebnim avtomobilom zapeljal s ceste in se prevrnil na streho, na srečo pa ni bil nihče poškodovan.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.