Voznica zapeljala naravnost v ograjo

Foto: Mojca Marot
Foto: Mojca Marot
V bližini naselja Turnišče se je zgodila prometna nesreča, v kateri je voznica utrpela hude poškodbe. Trčila je v kovinsko varovalno ograjo.
Oglej si celoten članek

Nič kaj preveč težavnega dela ni imel neznanec, ki je pred dvema dnevoma vstopil v notranjost hiše v Šempetru pri Gorici – skozi odklenjena garažna vrata je vstopil v kurilnico in nato na hodnik, neznano kam pa se odpravil z bančno knjižico, kjer je bilo 160 evrov.

Tudi v Pomurju ni šlo brez vlomov: policisti so namreč včeraj obravnavali kar sedem tatvin in dva vloma v avtomobila. Zgodila pa se je tudi ena prometna nesreča, v kateri je bila udeleženka huje poškodovana.


"Ob 17.30 je voznica osebnega avtomobila na avtocesti izven naselja Turnišče trčila v kovinsko varovalno ograjo. Voznica je utrpela hudo telesno poškodbo in bila odpeljana na zdravljenje v UKC Maribor. Lahko telesno poškodbo pa je utrpela voznica osebnega avtomobila, ki je izven naselja Noršinci pri Ljutomeru zapeljala z vozišča, kjer se je vozilo prevrnilo," so nam zapisali v današnjem poročilu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • zic
    08:23 21. Avgust 2011.

    res morm po očala...sem prebral izven naselja pri Norišnici pri Ljutomeru namesto izven naselja Noršinci pri Ljutomeru in pol študiram …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.