Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

Voznica zapeljala naravnost v ograjo

Znak Stop policija Mojca Marot
V bližini naselja Turnišče se je zgodila prometna nesreča, v kateri je voznica utrpela hude poškodbe. Trčila je v kovinsko varovalno ograjo.

Nič kaj preveč težavnega dela ni imel neznanec, ki je pred dvema dnevoma vstopil v notranjost hiše v Šempetru pri Gorici – skozi odklenjena garažna vrata je vstopil v kurilnico in nato na hodnik, neznano kam pa se odpravil z bančno knjižico, kjer je bilo 160 evrov.

Tudi v Pomurju ni šlo brez vlomov: policisti so namreč včeraj obravnavali kar sedem tatvin in dva vloma v avtomobila. Zgodila pa se je tudi ena prometna nesreča, v kateri je bila udeleženka huje poškodovana.


"Ob 17.30 je voznica osebnega avtomobila na avtocesti izven naselja Turnišče trčila v kovinsko varovalno ograjo. Voznica je utrpela hudo telesno poškodbo in bila odpeljana na zdravljenje v UKC Maribor. Lahko telesno poškodbo pa je utrpela voznica osebnega avtomobila, ki je izven naselja Noršinci pri Ljutomeru zapeljala z vozišča, kjer se je vozilo prevrnilo," so nam zapisali v današnjem poročilu.

Komentarjev 1
  • zic 08:23 21.avgust 2011.

    res morm po očala...sem prebral izven naselja pri Norišnici pri Ljutomeru namesto izven naselja Noršinci pri Ljutomeru in pol študiram ja hudiča, kje je pa to??