Voznico kaznovali s 3500 evri

Foto: Žurnal24
Ponoči so imeli policisti na Jesenicah opravka z 52-letno voznico, ki jo čaka kazen v višini 3500 evrov in 18 kazenskih točk.
Oglej si celoten članek

Okoli 1.20 so jeseniški policisti poskušali ustaviti 52-letnico, ki se na ukaze policije ni odzvala. Ustavila je šele ob drugem ustavljanju. Zavrnila je preizkus alkoholiziranosti in se nedostojno vedla do policistov. Ti so ji zaradi navedenega napisali plačilni nalog in jo pridržali. Zoper voznico bodo podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

S plačilnim nalogom ji je bila izdana globa, ki znaša 1751,12 evra. Znesek globe, ki ji grozi na podlagi podanega obdolžilnega predloga pristojnemu sodišču, znaša najmanj 950 evrov in 18 kazenskih točk. Skupno torej več kot 3.500 evrov in 18 kazenskih točk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.