Voznik dobil 18.425 evrov globe. Pri nas!

Foto: Boštjan Paušer/Kamion&Bus Nadzor tovornjakov Foto: EPA Tovornjak
Policisti so vozniku tovornjaka napisali astronomsko kazen. Samo ocenite, ali si jo je zaslužil.
Oglej si celoten članek

V torek, 24. 10. 2017 dopoldan so policisti ustavili voznika tovornega vozila in ugotovili celo vrsto nepravilnosti. "Pri ugotavljanju veljavnosti registracije vozila je bilo ugotovljeno, da je veljavnost prometnega dovoljenja potekla že v mesecu marcu 2015. Voznik tovornega vozla prav tako ni opravil tehničnega pregleda za vozilo, ki ga je vozil. Pri tehtanju vozila je bilo ugotovljeno, da je imel za 46 odstotkov preveč naloženega tovora, kot je dovoljena največja dovoljena skupna masa, predpisana za posamezno vrsto vozila in za 42 odstotkov je presegel največjo dovoljeno osno obremenitev, ki je predpisana za posamezno vrsto vozila," so sporočili z ljubljanske policijske uprave. 

Vozniku so napisali plačilni nalog v višini 1.800 evrov, ker je voznik tudi odgovorna oseba pravne osebe pa mu je bil izdan še plačilni nalog za enake kršitve v višini 16.625,00 eurov. Vozniku je bila prepovedana nadaljnja vožnja in vozilo je bilo izključeno iz prometa.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 11:27 29. Oktober 2017.

    Po drugi strani se ponavadi noben ne vpraša, kaj je v ozadju te zgodbe šoferja tovornjakarja. Lahko mu je to …

  • 23:21 27. Oktober 2017.

    V torek dopoldan? kaj to pomeni?

  • 09:49 27. Oktober 2017.

    Zakaj niste zaplenili kamion ,vse dokler je dobite kazen plačano ! Če je Indijec se pa obrište za lovo , …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.