Voznik umrl, cesta spet odprta

Foto: Barbara Milavec
Foto: Barbara Milavec
Kranjski prometni policisti so bili danes ob 5.50 obveščeni o prometni nesreči, v kateri se je povzročitelj tako hudo poškodoval, da je na kraju umrl.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila pri železniškem nadvozu čez regionalno cesto v Vrbi pri Žirovnici. Nesrečo je povzročil 50-letni voznik osebnega avtomobila iz okolice Radovljice, ki je v nesreči tudi umrl. V ovinku pred železniškim nadvozom je zapeljal s ceste in trčil v betonski zid nadvoza. V nesreči je bil udeležen sam, je sporočil Bojan Kos s Policijske uprave Kranj.

Policisti so z ogledom kraja zaključili, o ugotovitvah pa bodo s poročilom obvestili pristojno državno tožilstvo. Cesta je že odprta. To je deveta smrtna žrtev v prometnih nesrečah na gorenjskih cestah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:09 16. Junij 2013.

    kekci prometna nesreča se je zgodila prej ker smo 5.50 slišali reševalce,gasilce,policiste ... tko da se je fajn mal pozanimat …

  • 08:41 16. Junij 2013.

    Poročanje o nezgodi.Še zdaj mi ni jasno s čim se je umrli peljal(morda kolo,ciza,motor,avto) in se potem zaletel v zid.Kdo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.