Slovenija > Črna kronika
9 ogledov

Voznik umrl, cesta spet odprta

primorska 09.10.2007, fernetici, mejni prehod, policija, foto: Barbara Milavec Barbara Milavec
Kranjski prometni policisti so bili danes ob 5.50 obveščeni o prometni nesreči, v kateri se je povzročitelj tako hudo poškodoval, da je na kraju umrl.

Nesreča se je zgodila pri železniškem nadvozu čez regionalno cesto v Vrbi pri Žirovnici. Nesrečo je povzročil 50-letni voznik osebnega avtomobila iz okolice Radovljice, ki je v nesreči tudi umrl. V ovinku pred železniškim nadvozom je zapeljal s ceste in trčil v betonski zid nadvoza. V nesreči je bil udeležen sam, je sporočil Bojan Kos s Policijske uprave Kranj.

Policisti so z ogledom kraja zaključili, o ugotovitvah pa bodo s poročilom obvestili pristojno državno tožilstvo. Cesta je že odprta. To je deveta smrtna žrtev v prometnih nesrečah na gorenjskih cestah.

Komentarjev 2
  • Mitja Meznarec 09:09 16.junij 2013.

    kekci prometna nesreča se je zgodila prej ker smo 5.50 slišali reševalce,gasilce,policiste ... tko da se je fajn mal pozanimat peljal se je z avtom kdo pa je bil pa policisti po 3 urah še kr nočejo povedat

  • motorcki 08:41 16.junij 2013.

    Poročanje o nezgodi.Še zdaj mi ni jasno s čim se je umrli peljal(morda kolo,ciza,motor,avto) in se potem zaletel v zid.Kdo je od koga prepisal vest,Žurnal od 24 UR ali obratno.....ssSožalje svojcem!