Voznik vozil v napačno smer

Okoli 15. 30 je po dolenjski avocesti vozik vozil v napačno smer. Na srečo se je njegovo nespametno dejanje končalo brez posledic.
Oglej si celoten članek

Po dolenjski avtocesti med Višnjo Goro in Grosupljim proti Novemu mestu, je voznik osebnega vozila vozil v napačno smer. Voznik je po nekaj časa avtocesto zapustil. Na srečo se je vse skupaj končalo brez posledic.

V primeru, da opazite vozilo, ki vozi v napačno smer je dobro, da se držite skrajno desnega roba cestišča in ne prehitevate.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 10:25 13. November 2012.

    Po mojem mišljenju , bi pa vozniki kamionov, zlasti vlačilcev morali z priklopnikom udariti nepravilno vozečega in ga onesposobiti, da …

  • 18:08 10. November 2012.

    vsi vemo da pride do tako pogostih vozenj v nasprotno smer zaradi butastih inzenirjev ki so planirali nase avtoceste! <br …

  • 17:57 10. November 2012.

    "V primeru, da opazite vozilo, ki vozi v napačno smer je dobro, da se držite skrajno desnega roba cestišča in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.