Slovenija
5 ogledov

Voznik vozil v napačno smer

Okoli 15. 30 je po dolenjski avocesti vozik vozil v napačno smer. Na srečo se je njegovo nespametno dejanje končalo brez posledic.

Po dolenjski avtocesti med Višnjo Goro in Grosupljim proti Novemu mestu, je voznik osebnega vozila vozil v napačno smer. Voznik je po nekaj časa avtocesto zapustil. Na srečo se je vse skupaj končalo brez posledic.

V primeru, da opazite vozilo, ki vozi v napačno smer je dobro, da se držite skrajno desnega roba cestišča in ne prehitevate.

Komentarjev 4
  • Žurnalček 10:25 13.november 2012.

    Po mojem mišljenju , bi pa vozniki kamionov, zlasti vlačilcev morali z priklopnikom udariti nepravilno vozečega in ga onesposobiti, da ne bi on udaril v slabotnejšega in pobil nedolžne ljudi. Ko ga vidi , samo zanese šleper in priklopnik naredi svoje !

  • JohnSmith30699 18:08 10.november 2012.

    vsi vemo da pride do tako pogostih vozenj v nasprotno smer zaradi butastih inzenirjev ki so planirali nase avtoceste! Pa za male denarje bi lahko namestili enosmerne špice, ki bi preluknjale gume teh sfaljenih voznikov in bi ostali s ...prikaži več stroškom menjave gum in konec debate. Avto bi obstal pri izvozu/uvozu in skoraj 100% ne bi prislo do nobene nesreče....a kaj ko so naši na Darsu takooo pametni da raje postavijo še 100 tabel in ostalih bedarij

  • bobr 17:57 10.november 2012.

    "V primeru, da opazite vozilo, ki vozi v napačno smer je dobro, da se držite skrajno desnega roba cestišča in ne prehitevate."In če pripelje po svoji desni?Novinarji nehajte dajat navodila, ljudje so že tako čist blesavi.