Voznik zbežal s kraja nesreče, potnik umrl

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Z vozilo je zapeljal iz vozišča po pobočju navzdol in se prevrnnilo. Pet oseb se je v nesreči poškodovalo, eden od njih je v bolnišnici umrl.
Oglej si celoten članek

Policisti PP Gorišnica so okoli 13.30 v okolici Velikega Okiča skušali ustaviti voznika osebnega avtomobila italijanskih registrskih označb, ki je pred tem na nedovoljen način prestopil državno mejo.

Voznik ni upošteval znakov policistov, naj ustavi, ampak je vožnjo nadaljeval. V ovinku je zapeljal z vozišča, zapeljal po pobočju navzdol, pri čemer se je vozilo prevrnilo po brežini. Pri tem se je več oseb v vozilu poškodovalo, so sporočili s PU Maribor. 

Po doslej zbranih informacijah je bilo v vozilu devet državljanov Pakistana. Pet so jih odpeljali v bolnišnico, od koder so kasneje sporočili, da je eden od poškodovanih umrl. 

Voznik in sopotnik sta s kraja nesreče zbežala. S PU Maribor so sporočili, da so tako voznika kot sopotnika že izsledili, prijeli in jima odvzeli prostost. 

O dogodku so obvestili preiskovalnega sodnika in dežurno državno tožilko. Aktivnosti policistov na kraju nesreče še potekajo. 

Poleg policistov so posredovali tudi gasilci PGD Ptuj, ki so zavarovali kraj prometne nesreče, stabilizirali vozilo, odklopili akumulator in nudili pomoč reševalcem. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:06 18. September 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.