Slovenija > Črna kronika
5346 ogledov

Voznik zbežal s kraja nesreče, potnik umrl

Prometna nesreča Andrej Leban
Z vozilo je zapeljal iz vozišča po pobočju navzdol in se prevrnnilo. Pet oseb se je v nesreči poškodovalo, eden od njih je v bolnišnici umrl.

Policisti PP Gorišnica so okoli 13.30 v okolici Velikega Okiča skušali ustaviti voznika osebnega avtomobila italijanskih registrskih označb, ki je pred tem na nedovoljen način prestopil državno mejo.

Voznik ni upošteval znakov policistov, naj ustavi, ampak je vožnjo nadaljeval. V ovinku je zapeljal z vozišča, zapeljal po pobočju navzdol, pri čemer se je vozilo prevrnilo po brežini. Pri tem se je več oseb v vozilu poškodovalo, so sporočili s PU Maribor. 

Po doslej zbranih informacijah je bilo v vozilu devet državljanov Pakistana. Pet so jih odpeljali v bolnišnico, od koder so kasneje sporočili, da je eden od poškodovanih umrl. 

Voznik in sopotnik sta s kraja nesreče zbežala. S PU Maribor so sporočili, da so tako voznika kot sopotnika že izsledili, prijeli in jima odvzeli prostost. 

O dogodku so obvestili preiskovalnega sodnika in dežurno državno tožilko. Aktivnosti policistov na kraju nesreče še potekajo. 

Poleg policistov so posredovali tudi gasilci PGD Ptuj, ki so zavarovali kraj prometne nesreče, stabilizirali vozilo, odklopili akumulator in nudili pomoč reševalcem. 

 

Komentarjev 1
  • Princess_Thompson 12:06 18.september 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦