Vozniku za prekršek 2100 evrov kazni

Foto: PU Kranj Alkotest, fotografija je simbolična.
Foto: PU Kranj Alkotest, fotografija je simbolična.
Voznik na Ptuju za več kot dvakrat prekoračil najvišjo dovoljeno hitrost.
Oglej si celoten članek

V soboto okrog pete ure so policisti na Ptuju ustavili voznika, ki je v naselju, kjer je omejitev hitrosti 50 kilometrov na uro, vozil s hitrostjo 110 kilometrov na uro, poroča Policijska uprava Maribor. Pri postopku so ugotovili, da je pod vplivom alkohola, saj je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,44 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti so vozniku začasno odvzeli vozniško dovoljenje in jo skupaj z obdolžilnim predlogom poslali na Okrajno sodišče na Ptuju. Za kršitvi, ki jih je storil voznik, je predpisana globa v skupni višini 2.100 evrov in 24 kazenskih točk.

dezurni@styria-media.si

Posneti na radar? Posneti na radar: Čez koliko časa bomo na dom dobili kazen o prehitri vožnji?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:23 2. Avgust 2023.

    Za take ekstremne prekrške, so potrebne tudi ekstremne sankcije, 5-10 000 evrov plus zaseg vozila, vozilo prodat na dražbi.

  • 20:53 31. Julij 2023.

    He, he, včasih smo se zajebaval, da če pihneš 0.9 rečeš polcaju, da naj kar na 0,10 zaokroži.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.