Vožnjo končal v lisicah

Foto: Nik Rovan Fotografija je simbolična.
Foto: Nik Rovan Fotografija je simbolična.
Devetindvajsetletni moški se ni strinjal z ukrepi policistov, se začel upirati in pristal v lisicah. Za volan je sedel pijan.
Oglej si celoten članek

Policista PP Postojna sta v Pivki opazila voznika, ki je pospešeno zapeljal v krožišče. Zapeljala sta za njim in ga kmalu ustavila. Ugotovila sta, da gre za 29-letnega domačina, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zato sta odredila preizkus alkoholiziranosti. Indikator je pokazal, da ima voznik 0,52 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. 

Voznik se z rezultatom ni strinjal, zato sta mu policista odredila strokovni pregled, ki pa ga je ta odklonil. Ko ga je policist seznanil s predpisano globo in nadaljnjimi ukrepi, je voznik policista z rokama odrinil in mu poskusil iz rok iztrgati zapisnik in potrdila o postopku. 

Policista sta kršitelja obvladala in ga vklenila do zaključka postopka. Izdala sta mu plačilni nalog v višini 900 evrov, dobil je 16 kazenskih točk, podali pa bodo tudi kazensko ovadbo zaradi poskusa preprečitve uradnega dejanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:35 26. Junij 2017.

    Zapleniti-zasežti bi mu morala avto,napisati kazen za 9000 eurov. Sodnik pa mu prisoditi vsaj 10 let zapora brez možnosti predčasnega …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.