Vozovnica pri vozniku bistveno dražja kot v predprodaji

Foto: Arriva
Foto: Arriva
Družba Arriva Dolenjska in Primorska, ki izvaja službo javnega mestnega potniškega prometa v Kopru, Piranu in Novem mestu, je bistveno podražila vozovnice, kupljene pri vozniku.
Oglej si celoten članek

Prevozniško podjetje Arriva Dolenjska in Primorska je bistveno podražilo vozovnice za mestne avtobusne prevoze, kupljene pri vozniku. Po ceniku, ki velja od 1. septembra, vozovnice, kupljene pri vozniku, stanejo evro in pol, vozovnice, kupljene v predprodaji  v stanejo Kopru 80 centov, v Piranu in Novem mestu pa 60 centov.

"S podražitvijo vozovnic kupljenih neposredno pri voznikih želimo tako v  avtobusnem podjetju Arriva Dolenjska in Primorska kot v Mestni občini Koper spodbuditi nakup vozovnic v predprodaji, s tem zagotoviti čim bolj tekoč mestni promet, se izogniti  morebitni gneči pri odhodih ter posledično morebitnim zamudam avtobusa," razlagajo na Arrivi Doljenjska in Primorska.

Vse ostale cene, vključno z mesečno vozovnico, ostajajo nespremenjene

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.