Slovenija
6 ogledov

Vozovnica pri vozniku bistveno dražja kot v predprodaji

Arriva Arriva
Družba Arriva Dolenjska in Primorska, ki izvaja službo javnega mestnega potniškega prometa v Kopru, Piranu in Novem mestu, je bistveno podražila vozovnice, kupljene pri vozniku.

Prevozniško podjetje Arriva Dolenjska in Primorska je bistveno podražilo vozovnice za mestne avtobusne prevoze, kupljene pri vozniku. Po ceniku, ki velja od 1. septembra, vozovnice, kupljene pri vozniku, stanejo evro in pol, vozovnice, kupljene v predprodaji  v stanejo Kopru 80 centov, v Piranu in Novem mestu pa 60 centov.

"S podražitvijo vozovnic kupljenih neposredno pri voznikih želimo tako v  avtobusnem podjetju Arriva Dolenjska in Primorska kot v Mestni občini Koper spodbuditi nakup vozovnic v predprodaji, s tem zagotoviti čim bolj tekoč mestni promet, se izogniti  morebitni gneči pri odhodih ter posledično morebitnim zamudam avtobusa," razlagajo na Arrivi Doljenjska in Primorska.

Vse ostale cene, vključno z mesečno vozovnico, ostajajo nespremenjene

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 20:13 01.september 2015.

    To pomen da mora potnik še na blagajno hodt pa s tem zgublat čas in posledično še prej pridt. Kot da se z avtobusi že ne izgubi dovolj denarja. Pa mogoče tudi da celo potnik čaka v vrsti pred blagajno, ...prikaži več avtobus pa že odpelje ker je preveč potnikov v vrsti na čakanju.