"Vprašanja, prosim"

Foto: Žurnal24 Odgovarjala bo ministrica Mojca Kucler Dolinar.
Na ministrstvu za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo z mesecem novembrom uvajajo odprti telefon, ki bo deloval kot oblika neposrednega komuniciranja z državljankami in državljani.
Oglej si celoten članek
Klic na številko odprtega telefona 080/22-22 bo brezplačen, ministrstvo pa bo prvič odprlo telefon danes, in sicer lahko pokličete med 14. in 16. uro.

Odprti telefon bo na ministrstvu za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo (MVZT) odprt vsak prvi četrtek v mesecu, in sicer med 14. in 16. uro. V času odprtega telefona bo na vprašanja državljank in državljanov odgovarjala ministrica za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo Mojca Kucler Dolinar. Poleg nje bodo na razpolago za vprašanja tudi strokovni sodelavci in sodelavke vseh treh direktoratov na MVZT – za znanost in visoko šolstvo, za informacijsko družbo in za tehnologijo.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.