Vrača se poletje, v prihodnjih dneh do 30 stopinj Celzija

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Po obilnejšem deževju se nam obetajo prave poletne temperature. Najbolj toplo bo v četrtek in petek.
Oglej si celoten članek

Po obilnem deževju prihaja lepše vreme, lahko bi rekli, da se vrača poletje, saj bodo temperature v prihodnjih dneh precej visoke za ta čas.  V prestolnici naprimer, bodo za pet stopinj višje od dolgoletnega povprečja. 

Najbolj toplo bo v četrtek in petek in to na vzhodu Slovenije, kjer se bodo temperature povzpele tja do 28 ali 29 stopinj Celzija. 

Bolj oblačno bo le na zahodu države, v Posočju bo tudi občasno deževalo, sporočajo z Agencije za okolje RS ( Arso) 

Morje še vedno primerno za kopanje

Morje je še vedno dovolj toplo za kopanje. Na slovenski obali je imelo dopoldne morje za kopanje primernih 23 stopinj Celzija.

Hrvaška obala: Crikvenica 21, Dubrovnik 24, Komiža 24, Krk 20, Malinska 21, Pulj 23, Rab 22, Rovinj 23, Šibenik 24, Split 23 stopinj Celzija.  

Foto: Žurnal24 Kopanje

Danes in jutri še spremenljivo vreme

Danes bo sicer delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 27, ob morju do 29 stopinj Celzija.

V sredo pa bo v zahodni in ponekod v osrednji in južni Sloveniji zmerno do pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami. Drugod bo delno jasno. Najnižje jutranje temperature bodo od 12 do 18, ob morju okoli 22, najvišje dnevne v severozahodni Sloveniji okoli 20, drugod od 22 do 28 stopinj.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.