Motoristu žal ni bilo pomoči

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vzrok smrtne prometne nesreče na Vranskem je bil neprevidno vključevanje v promet.
Oglej si celoten članek

Vzrok nedeljske smrtne prometne nesreče na Vranskem, v kateri je umrl 59-letni motorist, je bilo neprevidno vključevanje v promet. Voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Brode proti Ločici pri Vranskem, je namreč pri vključevanju v promet na regionalno cesto pri zavijanju v levo zaprl pot motoristu, ki je pravilno pripeljal po cesti.

V hudem trčenju se je 59-letni voznik motornega kolesa tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl, njegova 20-letna sopotnica se je v trčenju hudo poškodovala in so jo reševalci odpeljali v celjsko bolnišnico. V prometni nesreči sta se lažje poškodovala še 67-letni voznik osebnega vozila in njegova 61-letna sopotnica, so danes sporočili s Policijske uprave Celje.

Letos je na območju celjske policijske uprave v prometnih nesrečah umrlo 19 ljudi, lani v enakem obdobju sedem.

Vse udeležence v cestnem prometu policija ponovno opozarja, naj bodo v prometu strpni, previdni in naj upoštevajo cestno-prometne predpise.

Vas zanima najaktualnejša kronika? Najdete jo v rubriki črna kronika.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.