Slovenija
820 ogledov

Motoristu žal ni bilo pomoči

Profimedia
Vzrok smrtne prometne nesreče na Vranskem je bil neprevidno vključevanje v promet.

Vzrok nedeljske smrtne prometne nesreče na Vranskem, v kateri je umrl 59-letni motorist, je bilo neprevidno vključevanje v promet. Voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Brode proti Ločici pri Vranskem, je namreč pri vključevanju v promet na regionalno cesto pri zavijanju v levo zaprl pot motoristu, ki je pravilno pripeljal po cesti.

V hudem trčenju se je 59-letni voznik motornega kolesa tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl, njegova 20-letna sopotnica se je v trčenju hudo poškodovala in so jo reševalci odpeljali v celjsko bolnišnico. V prometni nesreči sta se lažje poškodovala še 67-letni voznik osebnega vozila in njegova 61-letna sopotnica, so danes sporočili s Policijske uprave Celje.

Letos je na območju celjske policijske uprave v prometnih nesrečah umrlo 19 ljudi, lani v enakem obdobju sedem.

Vse udeležence v cestnem prometu policija ponovno opozarja, naj bodo v prometu strpni, previdni in naj upoštevajo cestno-prometne predpise.

Vas zanima najaktualnejša kronika? Najdete jo v rubriki črna kronika.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.