Vreme: Arso izdal novo opozorilo

Foto: Profimedia
Ponekod po državi se je že začelo. Lokalna neurja se bodo pojavljala še tudi zvečer.
Oglej si celoten članek

Arso je za danes izdal novo opozorilo, in sicer glede možnih krajevnih neurij z močnimi sunki vetra, nalivi in točo.

Ponekod po državi je že klestilo. Kot poročajo na portalu Neurje. si, so močne nevihte s točo klestile na Štajerskem, Koroškem in v Zasavju.

xxx

Nevihtno dogajanje spremljajte na spodnji povezavi radarske slike padavin:

Vreme Radarska slika padavin

Ponoči se bo, napovedujejo vremenoslovci z Arsa, ozračje umirilo in delno zjasnilo.

Burno tudi jutri

Jutri bo zjutraj in dopoldne deloma sončno, nato se bo pooblačilo, napovevd nadaljujejo na Arsu. Padavine, sprva tudi plohe in nevihte, bodo popoldne zajele notranjost Slovenije, zvečer pa tudi Primorsko in se zavlekle še v noč na torek. Jutranje temperature bodo od 12 do 17, ob morju 19, najvišje dnevne od 21 do 26, na Primorskem okoli 28 stopinj Celzija.

V torek bo pretežno oblačno. Občasno bo še nekaj dežja, na Primorskem tudi kakšna nevihta. V sredo se bo postopno razjasnilo. Razmeroma sveže bo, na Primorskem bo pihala šibka burja.

Od 11.do 16. julija

Foto: Arso Vreme preglednica

Z zahodnimi do severozahodnimi višinskimi vetrovi bo proti območju Alp pritekal razmeroma hladen in občasno bolj vlažen zrak, kaže vremenska slika.

Oblačnost nad našimi kraji se bo spreminjala, predvsem v popoldanskem času ne bo šlo povsem brez krajevnih ploh in neviht. Vročine nikjer po Sloveniji ne bo. Najvišje dnevne temperature bodo v notranjosti med 22 in 25, na Primorskem pa okoli 27 stopinj, napoved sklenejo pri Arsu.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.