Vreme: Arso izdal opozorilo, najhuje bo na Primorskem, Dolenjskem in Štajerskem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zelo vetrovno bo.
Oglej si celoten članek

V popoldanskih urah se bo veter še okrepil - še posebej na Primorskem, Dolenjskem in Štajerskem, napovedujejo na portalu Neurje.si. Arso je zato izdal rumeno opozorilo pred sunki vetrov, ki lahko dosegajo hitrosti med 50 in 70 km/h.

"Na izpostavljenih mestih je lahko hitrost tudi malenkost višja," opozarjajo na portalu Neurje.si.

xxx

Veter se bo umiril šele v soboto, že danes pa lahko pričakujemo tudi prehod nove vremenske motnje, padavine bodo zopet prešle celotno državo. Vmes bodo posamezne nevihte, a še vedno bo toplo - najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 16 °C.

Na Arsu napovedujejo, da bo zvečer dež oslabel in marsikje ponehal, ponoči se bo delno razjasnilo. "Jugozahodnik bo v drugem delu noči prehodno oslabel. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 11, na severu okoli 5 °C."

Nato pa bo jutri zmerno do pretežno oblačno, v hribovitih krajih zahodne Slovenije bo občasno rahlo deževalo. Toplo bo - najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 21 °C.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.