Vreme, ki nas čaka ta teden

Foto: Profimedia Dež
Žal se ne moremo veseliti niti prihodnjega vikenda ...
Oglej si celoten članek

Ponedeljek bo oblačen, napovedujejo meteorologi z Agencije RS za okolje (Arso). Zjutraj se bodo v zahodni in južni Sloveniji začele pojavljati rahle padavine, ki se bodo čez dan nekoliko okrepile in razširile na vso Slovenijo.

Po nižinah v notranjosti bo večinoma snežilo. Na Primorskem bo pihala šibka burja, najnižje jutranje temperature bodo od -4 do -1, na Goriškem in ob morju okoli 3, najvišje dnevne od 0 do 3, na Primorskem do 8 stopinj Celzija.

Sneženje bo ponehalo

V torek zjutraj bo sneženje po napovedi Arsa v osrednji in vzhodni Sloveniji ponehalo, v severovzhodni Sloveniji se bo popoldne delno zjasnilo. Predvsem na Primorskem in Notranjskem pa se bodo padavine pojavljale tudi čez dan. Po nižinah bo povečini deževalo.

V sredo bo na vzhodu nekaj sončnega vremena, drugod bo večinoma oblačno, predvsem v jugozahodni Sloveniji bo občasno rahlo deževalo. Ponekod bo pihal jugozahodni veter.

Foto: Prodimedia Dež

Temperature podobne vse dni

Sodeč po verjetnostni napovedi za Sloveniji bodo najnižje jutranje temperature v četrtek v Ljubljani -2 stopnji Celzija, na Primorskem pa tri stopinje Celzija. Najvišje dnevne temperature pa se bodo gibale med 9 in 11 stopinjami Celzija.

Petek bo najverjetneje suh, v soboto lahko predvsem na zahodu države že pričakujemo dež. V nedeljo pa se bo ta najverjetneje razširil na vso državo in vztrajal do ponedeljka. Temperature bodo ves čas podobne četrtkovim.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.