Slovenija
5904 ogledov

Vreme, ki nas čaka ta teden

Dež
Žal se ne moremo veseliti niti prihodnjega vikenda ...

Ponedeljek bo oblačen, napovedujejo meteorologi z Agencije RS za okolje (Arso). Zjutraj se bodo v zahodni in južni Sloveniji začele pojavljati rahle padavine, ki se bodo čez dan nekoliko okrepile in razširile na vso Slovenijo.

Po nižinah v notranjosti bo večinoma snežilo. Na Primorskem bo pihala šibka burja, najnižje jutranje temperature bodo od -4 do -1, na Goriškem in ob morju okoli 3, najvišje dnevne od 0 do 3, na Primorskem do 8 stopinj Celzija.

Sneženje bo ponehalo

V torek zjutraj bo sneženje po napovedi Arsa v osrednji in vzhodni Sloveniji ponehalo, v severovzhodni Sloveniji se bo popoldne delno zjasnilo. Predvsem na Primorskem in Notranjskem pa se bodo padavine pojavljale tudi čez dan. Po nižinah bo povečini deževalo.

V sredo bo na vzhodu nekaj sončnega vremena, drugod bo večinoma oblačno, predvsem v jugozahodni Sloveniji bo občasno rahlo deževalo. Ponekod bo pihal jugozahodni veter.

Dež | Avtor: Prodimedia Prodimedia

Temperature podobne vse dni

Sodeč po verjetnostni napovedi za Sloveniji bodo najnižje jutranje temperature v četrtek v Ljubljani -2 stopnji Celzija, na Primorskem pa tri stopinje Celzija. Najvišje dnevne temperature pa se bodo gibale med 9 in 11 stopinjami Celzija.

Petek bo najverjetneje suh, v soboto lahko predvsem na zahodu države že pričakujemo dež. V nedeljo pa se bo ta najverjetneje razširil na vso državo in vztrajal do ponedeljka. Temperature bodo ves čas podobne četrtkovim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.