Vreme: prihaja vročinski val, do 40 stopinj bo šlo

Foto: Profimedia Vročina Foto: Saša Despot vročina Foto: Profimedia Vročinski val
Prihaja vročinski val, temperature bodo šle do 40 stopinj Celzija.
Oglej si celoten članek

"V prihodnjem tednu bo osrednji in južni Balkan zajel vročinski val, ki bo prinesel temperature med 35 in 40 stopinj C," napovedujejo vremenoslovci agencije za okolje. 

Sodeč po grafiki, ki so jo objavili, bo v Srbiji 40 stopinj Celzija, pri nas bo jutri od 27 do 33 stopinj Celzija, popoldne ali zvečer bo predvsem v gorah severozahodne Slovenije možna kakšna nevihta. 

V ponedeljek bo večinoma sončno in vroče, popoldne bodo predvsem v zahodni in severozahodni Sloveniji nastale posamezne nevihte. V torek bo več oblačnosti, predvsem v zahodni in osrednji Sloveniji bodo nastajale plohe in nevihte. Nekoliko se bo osvežilo, a bo v sredo spet sončno in bolj vroče, nato pa se bo vročina proti koncu tedna še stopnjevala, napovedujejo na agenciji za okolje. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 13:03 25. Julij 2021.

    Nč ni narobe z vremenom, sm z napovedjo nas hočejo mal omejevat v glavah da načrtujemo ostati v domači senci. …

  • 09:57 25. Julij 2021.

    komu mar za balkan, mi nismo tam, pri nas pod alpami bo prkrasno toplo poleteje. sam če bi nadležne komarje …

  • 20:45 24. Julij 2021.

    kdaj bo kućko crknu, da pojerbam 20 x prevelko - nezasluženo penzijo od meter zwanzig ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.