Slovenija
29438 ogledov

Vreme: prihaja vročinski val, do 40 stopinj bo šlo

Vročina
1/3
Prihaja vročinski val, temperature bodo šle do 40 stopinj Celzija.

"V prihodnjem tednu bo osrednji in južni Balkan zajel vročinski val, ki bo prinesel temperature med 35 in 40 stopinj C," napovedujejo vremenoslovci agencije za okolje. 

Sodeč po grafiki, ki so jo objavili, bo v Srbiji 40 stopinj Celzija, pri nas bo jutri od 27 do 33 stopinj Celzija, popoldne ali zvečer bo predvsem v gorah severozahodne Slovenije možna kakšna nevihta. 

V ponedeljek bo večinoma sončno in vroče, popoldne bodo predvsem v zahodni in severozahodni Sloveniji nastale posamezne nevihte. V torek bo več oblačnosti, predvsem v zahodni in osrednji Sloveniji bodo nastajale plohe in nevihte. Nekoliko se bo osvežilo, a bo v sredo spet sončno in bolj vroče, nato pa se bo vročina proti koncu tedna še stopnjevala, napovedujejo na agenciji za okolje. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • TistoPravo 13:03 25.julij 2021.

    Nč ni narobe z vremenom, sm z napovedjo nas hočejo mal omejevat v glavah da načrtujemo ostati v domači senci. Če hočemo, kar nam paše. Vreme je super in tako naj ostane

  • rd2dmk2 09:57 25.julij 2021.

    komu mar za balkan, mi nismo tam, pri nas pod alpami bo prkrasno toplo poleteje. sam če bi nadležne komarje in turiste lahko popipsal, pa je idealno

  • lada 20:45 24.julij 2021.

    kdaj bo kućko crknu, da pojerbam 20 x prevelko - nezasluženo penzijo od meter zwanzig ?