Vreme: Slovenija v minusu

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hladno jutro, ki se bo razvilo v lep jesenski dan. Podobno bo tudi v prihodnjih dneh in tudi za konec tedna.
Oglej si celoten članek

Jutranje temperature ob 7. uri po Sloveniji: Postojna minus 6 stopinj Celzija, Rateče, Kočevje in Slovenj Gradec minus 5 stopinj, minus 4 so jih namerili na Letališču Jožeta Pučnika. Črnomelj, Maribor, Murska Sobota minus 3 stopinje Celzija, minus 2 Novo mesto in Letališče Cerklje ob Krki, v Ljubljani je bila ob 7. uri dobra stopinja pod ničlo.

Čez dan bo topleje; ob jasnem vremenu meteorologi napovedujejo od 13 do 17 stopinj Celzija, le v krajih z dolgotrajnejšo meglo bo nekoliko hladneje.

Jutri dopoldne bo precej jasno, zjutraj bo po nekaterih nižinah kratkotrajna megla. Na zahodu bo predvsem sredi dneva in popoldne nekaj več oblačnosti. Ponekod bo v višjih legah še pihal zahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 3, ob morju okoli 5, najvišje dnevne pa od 13 do 18 stopinj C.

Podobno vreme nas bo spremljalo vse do konca tedna in še naprej v prihodnji teden. "Od petka do srede bo na Primorskem in v višjih legah precej jasno, marsikje po kotlinah pa se bo zjutraj in dopoldne, ponekod pa lahko večji del dneva, zadrževala megla. V višjih legah bo dokaj toplo, na nadmorski višini 1500 m bo temperatura od 7 do 12 stopinj Celzija," napovedujejo na Arsu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.