Slovenija
48 ogledov

Vreme: Slovenija v minusu

listje jesen Shutterstock
Hladno jutro, ki se bo razvilo v lep jesenski dan. Podobno bo tudi v prihodnjih dneh in tudi za konec tedna.

Jutranje temperature ob 7. uri po Sloveniji: Postojna minus 6 stopinj Celzija, Rateče, Kočevje in Slovenj Gradec minus 5 stopinj, minus 4 so jih namerili na Letališču Jožeta Pučnika. Črnomelj, Maribor, Murska Sobota minus 3 stopinje Celzija, minus 2 Novo mesto in Letališče Cerklje ob Krki, v Ljubljani je bila ob 7. uri dobra stopinja pod ničlo.

Čez dan bo topleje; ob jasnem vremenu meteorologi napovedujejo od 13 do 17 stopinj Celzija, le v krajih z dolgotrajnejšo meglo bo nekoliko hladneje.

Jutri dopoldne bo precej jasno, zjutraj bo po nekaterih nižinah kratkotrajna megla. Na zahodu bo predvsem sredi dneva in popoldne nekaj več oblačnosti. Ponekod bo v višjih legah še pihal zahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 3, ob morju okoli 5, najvišje dnevne pa od 13 do 18 stopinj C.

Podobno vreme nas bo spremljalo vse do konca tedna in še naprej v prihodnji teden. "Od petka do srede bo na Primorskem in v višjih legah precej jasno, marsikje po kotlinah pa se bo zjutraj in dopoldne, ponekod pa lahko večji del dneva, zadrževala megla. V višjih legah bo dokaj toplo, na nadmorski višini 1500 m bo temperatura od 7 do 12 stopinj Celzija," napovedujejo na Arsu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.