Tako kaže s snegom ta konec tedna

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Medtem ko bo četrtek razmeroma sončen dan, pa se bo v petek ponekod že pojavljal rahel dež.
Oglej si celoten članek

Četrtek prinaša razmeroma sončno vreme, z dnevnimi temperaturami od 10 do 15 stopinj Celzija, na severu države okoli 7 stopinj Celzija. 

"Jutri se bo oblačnost od zahoda znova povečala, popoldne bo v zahodnih in južnih krajih lahko že rahlo deževalo," je za Val 202 povedal dežurni meteorolog Brane Gregorčič. "V noči na soboto in v soboto se bo dež nekoliko okrepil in razširil nad vso Slovenijo. Sprva bo meja sneženja precej visoko. Na območju Julijskih Alp se bo meja sneženja ponekod že v noči na soboto lahko spustila do dolin. Drugje se bo ohladilo šele v soboto popoldne in zvečer. Kakšnega splošnega sneženja do nižin v večjem delu Slovenije ne pričakujemo," je o vremenu, ki nas čaka ta konec tedna, povedal Gregorčič. Sneženje, ki bi Zgornjesavsko dolino lahko zajelo že v noči na soboto in se nadaljevalo še v soboto čez dan, bi lahko povzročilo težave organizatorjem Zlate lisice.

V nedeljo bo oblačno. Padavine bodo oslabele in postopno ponehale. Pihal bo severni do severovzhodni veter, na Primorskem burja. 

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:23 4. Januar 2024.

    Pavlihova pratika

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.